5 års enterprisegaranti | Op til 100.000 kr.

2700+ anmeldelser

trustpilot-1

Kundeservice tlf:  77 33 40 00

5 års enterprisegaranti

2700+ anmeldelser

trustpilot-1

Kundeservice tlf:  77 33 40 00

3 gratis tilbud på din maleropgave

Gør ligesom 500.000+ andre danskere og indhent 3 gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave hos 3byggetilbud.dk.

Afspil video

Se videoen og forstå konceptet på 1 minut

2700+ anmeldelser

5 års enterprisegaranti

Spar tid og penge

Kundeservice på alle hverdage

3byggetilbud.dk har formidlet maleropgaver siden år 2000

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.5 | 2700+ anmeldelser

Sådan indhenter du tilbud fra malere i Toreby

1) Indsend din opgave

Giv en kort beskrivelse af din maleropgave og indtast dine kontaktoplysninger.​

2) Opgaven behandles

Du bliver kontaktet af en servicemedarbejder, som kvalitetssikrer din opgave.

3) Du modtager tilbud

Tre udvalgte malere i Toreby giver dig uforpligtende tilbud, som du kan vælge frit mellem.

3byggetilbud.dk er DK's største formidler af maleropgaver

Årligt formidler 3byggetilbud.dk mere end 70.000 maleropgaver, og det sker gennem deres netværk af mere end 1.500 malerfirmaer.

Play Video about Vi er Danmarks største formidler af maleropgaver

Har du endnu ikke indhentet tilbud?

Det tager kun 2 minutter at indsende din maleropgave, og kort tid efter vil du modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud fra udvalgte malere i Toreby.

Maler i Toreby

Sådan finder du en billig maler i Toreby

Er du på jagt efter en billig maler på Sjælland i Toreby? I så fald bør du som minimum indhente 3 tilbud på din maleropgave hos 3byggetilbud.dk, for så sikrer du, at du ikke betaler overpris for dit malerarbejde i Toreby.

3byggetilbud.dk’s koncept er simpelt: udfyld deres formular i form af en beskrivelse af din maleropgave (det tager under 2 minutter) og få op til 3 tilbud/priser fra professionelle malere i Toreby i løbet af 48 timer. 3byggetilbud.dk er gratis, hurtig, nem og du slipper for selv at kontakte malere i Toreby. Ikke nok med det vil du i langt de fleste tilfælde spare 20-40% ift. markedsprisen.

Årsagen til besparelsen er, at den maleropgave du indsender til 3byggetilbud.dk bliver sendt ud til en bred vifte af malerfirmaer i Toreby. Hernæst dannes der en budrunde, hvilket presser prisen helt i bund, og derfor vil du med stor sandsynlighed modtage en pris på din maleropgave, som er lavere sat end markedsprisen.

Hvad koster en maler i timen i Toreby?

Timeprisen er 350-400 kr. for en professionel maler i Toreby (ekskl. moms). For at sikre at du ikke betaler overpris for dit malerarbejde, kan du med fordel sammenligne priser for malerfirmaer i Toreby (det tager naturligvis lidt tid) eller overlade sammenlignings-arbejdet til 3byggetilbud.dk ved at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud fra malere/malermestre.

Maler priser i Toreby afhænger af størrelsen og typen af din maleropgave. Er der tale om et avanceret og omfattende malerarbejde som f.eks. maling af en stor facade vil timeprisen være højere, end hvis din maleropgave går ud på at male et par indvendige vægge – det er en relativ let opgave for en maler i Toreby.

Hvad koster en maler pr. m2 i Toreby?

75-150 kr. ekskl. moms er den gennemsnitlige m2 pris for en malermester i Toreby. Såfremt der er tale om en maleropgave, hvor der kun skal males ét enkelt lag, er prisen pr. m2 i den lave ende. Hvorimod en maleropgave, som udover maling også består af spartling, slibning og filt, er en dyrere affære.

Håndværkerfradrag for malerarbejde i Toreby

Det er muligt at få håndværkerfradrag for malerarbejde på Sjælland i Toreby. Faktisk kan du få helt op til 25.000 kr. i fradrag på udvendigt malerarbejde, såfremt det er udført af en godkendt/certificeret maler. Mere specifikt er der tale om følgende maleropgaver: maling af vinduesrammer udvendigt, maling af døre udvendigt og maling af ydervægge/facade.

Håndværkerfradraget for malerarbejde i Toreby gør sig gældende, når du benytter dig af 3byggetilbud.dk, idet tilbudstjenesten har et netværk, der udelukkende består af professionelle, uddannede malere.

Vær opmærksom på at fradragsreglerne kan ændre sig fra tid til anden, og derfor bør du tage ovenstående afdrags-information med et gran salt.

Hvorfor vælge en professionel malermester i Toreby?

At male lyder som en nem opgave – i hvert fald indtil du står med en pensel i hånden. For når først du skal male de første penselstrøg, dukker der som regel udfordringer op. Alt lige fra valg af maling til afdækning af det som ikke skal males til at vælge den rette maling til opsætning af filt – ja, udfordringer vil der være nok af. 

Når du vælger en professionel maler/malermester i Toreby slipper du for alt bøvl og overdrager opgaven til en kyndig, der har flere års erfaring. Du slipper bl.a. for skæve linjer, forkert valg af maling (som i nogle tilfælde kan ødelægge de malede overflader) og samtidig sparer du tid, som du kunne have brugt bedre andetsteds.

Derudover kan du – ved at vælge et malerfirma i Toreby – også benytte dig af håndværkerfradraget for malerarbejde, såfremt din maleropgave er udvendigt malerarbejde (vinduesrammer, døre og ydervægge/facade). Som tidligere nævnt kan du få op til 25.000 kr. i fradrag. 

Opgaver som et malerfirma i Toreby kan udføre

Et malerfirma i Toreby kan udføre alle typer af maleropgaver. Det kan f.eks. være: tapetsering, fjerne tapet, fuldspartling, maling af væg, maling af loft, maling af dør, maling af radiator, maling af gulv, maling af fliser, opsætning af filt, maling af klinker, maling af badeværelse, maling af møbler, maling af vinduer og vinduesrammer, maling af sokkel, maling af tag, maling af træværk, maling af facade, maling af køkken, indendørs malerarbejde, udendørs malerarbejde, maling af lejlighed og maling af hus.

Ofte stillede spørgsmål

Tilbudstjenesten er gratis og uforpligtende. Du er altså ikke forpligtet til at takke ja til et tilbud.

Processen i at indsende et tilbud tager cirka 2 minutter, og hernæst afhænger tidsrummet af de enkelte malere. Forvent at hele processen tager omkring 48 timer.

3byggetilbud.dk bestræber sig altid efter at give dig 3 tilbud. Hvis du bor langt væk fra netværket af malere, kan du i sjældne tilfælde ende med at modtage 1 eller 2 tilbud.

Nej. Alle tilbud er uforpligtende, og derfor kan du vælge af afslå alle tilbud.

Når du indsender din maleropgave, videresendes den til udvalgte malere i dit nærområde. Hernæst har de har et tidsrum til at byde på opgaven, og således dannes der en budrunde. Dét, at malerne byder mod hinanden, presser prisen i bund. Dette betyder, at du sparer 20-40% ift. markedsprisen.

Efter dit malerarbejde er afsluttet dækker 3byggetilbud.dk’s garanti i 5 år med op til 35.000 kr. for privatpersoner og 100.000 kr. for boligforeninger, selskaber eller erhverv. Garantien gør sig også gældende, hvis malerfirmaet du har anvendt, går konkurs.